Η Λαμία πήρε ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου αποκλείοντας τον ΠΑΟ

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε ο Παναθηναϊκός, που έχοντας χάσει με 4-1 στον πρώτο αγώνα από τη Λαμία, κέρδισε μόλις 1-0 στη Λεωφόρο και δεν κατάφερε να προκριθεί.
Είναι σαφές πως η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου η Λαμία παρά τη χιονοθύελλα που είχε ξεσπάσει, κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης και να το υπερασπιστεί με τον πλέον ιδανικό τρόπο στη ρεβάνς της Λεωφόρου.
Απόλυτο αφεντικό ήταν στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι που όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μετέφερε την πίεση στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Φθιώτιδας έβγαλε με το «μηδέν» το ημίχρονο και στη συνέχεια… έπαιξε με το ρολόι.
Στο δεύτερο ημίχρονο το «Τριφύλλι» είχε χάσει την φρεσκάδα του και παρά την κατοχή της μπάλας δεν απειλούσε με την ίδια ευκολία. Σε ένα σημείο πάντως, που η Λαμία έδειχνε να έχει παγώσει τον ρυθμό, το ματς πήρε φωτιά αφού ο Μουνιέ άνοιξε το σκορ στο 74’ με κοντινό σουτ.
Οι πράσινοι το πάλεψαν μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κι ένα δεύτερο γκολ που θα γέμιζε με ακόμη περισσότερο άγχος τους φιλοξενούμενους.
 
SHARE