Η Ελένη Φουρέιρα θα παίξει στο Casa de Papel

H Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες στη χώρα μας και η περσινή συμμετοχή της στη Eurovision κατάφερε να την “απογειώσει” και να απλώσει τη φήμη της και έξω από τα ελληνικά σύνορα. Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, όμως το Fuego παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές ακόμα και σήμερα και η Ελένη γνωρίζει όλο και πιο μεγάλη επιτυχία. Μία από τις χώρες που έχουν δείξει ιδιαίτερη αγάπη στην τραγουδίστρια είναι και η Ισπανία. Εκεί η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα πολύ μεγάλο fan club που τη στηρίζει και παρακολουθεί στενά τα βήματά της. Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούσε η φήμη ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Netflix. Τελικά η ίδια επιβεβαίωσε τα όσα είχαν γραφτεί και μάλιστα αποκάλυψε ότι η σειρά στην οποία θα συμμετέχει είναι το Casa de Papel. Η ισπανική παραγωγή, που το κοινό έχει λατρέψει και πρόκειται να επιστρέψει με τον τρίτο της κύκλο στις 19 Ιουνίου.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στο cast θα δούμε και μία ακόμα πιο οικεία παρουσία που δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποκαλύπτει τη συμμετοχή της στην εν λόγω σειρά. Οι fans της φυσικά ενθουσιάστηκαν και τη γέμισαν με σχόλια. Βέβαια κάποιοι λένε πως πρόκειται απλώς για ένα διαφημιστικό κόλπο στα πλαίσια της Eurovision και ότι η Ελένη δεν πρόκειται να συμμετέχει στο Casa de Papel. Άλλωστε και το post της ήταν κάπως διφορούμενο.

Εμείς πάντως θα θέλαμε πολύ να τη δούμε και σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει, οπότε περιμένουμε να δούμε αν όντως θα παίξει κάποιον χαρακτήρα έκπληξη στον επόμενο κύκλο της σειράς.

 

SHARE