Η Χάρις Αλεξίου μετάνιωσε για τα κόκκινα γάντια

Τελικά και οι περισσότερες αποδείχθηκαν φαύλα πρόσωπα. Έτσι, εκτός από τους διορισμούς τους από το παράθυρο στο υπουργείο Οικονομικών από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι ίδιες μεταβλήθηκαν σε προπαγανδίστριες του ΣΥΡΙΖΑ. Βολεύτηκαν κανονικά κατ’ εξαίρεση από άλλους εργαζόμενους και σε νέες θέσεις γραφείων και με καλές αμοιβές.

Για τα κόκκινα γάντια που είχε φορέσει στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Χάρις Αλεξίου.
Μάλιστα, σύμφωνα με το athensvoice.gr, τη χαρακτήρισε μια αφελή πράξη, «όχι για το γιατί αλλά για το πώς», σημειώνοντας ότι δεν περίμενε να το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει στη συνέχεια:
«Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει. Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα.

Λειτουργώ αυθόρμητα και καμιά φορά και παρορμητικά. Μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με συναυλίες φιλανθρωπικού τύπου είμαι πολύ προσεχτική πλέον, γιατί έχουν δει κι εκεί τα μάτια μου…».