Η Μόνικα Μπελούτσι στη Μύκονο (video)

Eίκοσι λεπτά από τη Μύκονο υπάρχει το μικρό ακατοίκητο νησάκι Ρήνεια με καταγάλανα διάφανα νερά, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο από όσους διαθέτουν σκάφος, για αυτό και είναι αγαπημένος προορισμός των Mykonians και ειδικά των celebritys που προτιμούν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι δυο φίλες, η Μόνικα Μπελούτσι και η Δωροθέα Μερκούρη και έσπευσαν να απολαύσουν τον πρώτο “τροπικό” ήλιο της σεζόν -που όντως θύμιζε καλοκαίρι- το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο γραφικό “κοσμικό” ερημονήσι. Έλα όμως που βρέθηκε εκεί και ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live TV και με κάποιο τρόπο βιντεοσκόπησε κρυφά την παρέα που αποτελείτο από τις δύο καλλονές και το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού.

Η συνάντηση βέβαια δείχνει να ήταν τυχαία μια και οι δύο φίλες έφυγαν με δικό τους φουσκωτό και όχι με του Πέτρου. Κάτι τέτοια νέα “διαρρέουν” πριν καλά καλά ανοίξει η τουριστική σεζόν και μετά απορούν τα άλλα νησιά γιατί κάθε καλοκαίρι παρά την κρίση η Μύκονος “βουλιάζει” από τουρίστες.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV: