Η “απογείωση” της ΝΔ ξεκινά από το Metropolitan EXPO, στο “Ελ. Βενιζέλος”

Μετά χιλίων κόπων και βασάνων, η Συγγρού βρήκε διαθέσιμο χώρο για να πραγματοποιήσει το 10ο συνέδριο της. Ο χώρος που βρήκαν οι επιτελείς της ΝΔ βρίσκεται στο Metropolitan EXPO, δίπλα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το σχέδιο απογείωσης της Ν.Δ η οποία βρίσκεται πάντως σε καλό δρόμο, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος αξίζει καθώς διαθέτει σύγχρονο περιβάλλον και ανέσεις, που είναι απαραίτητες τόσο για τους συνέδρους όσο και τους δημοσιογράφους, που θα καλύψουν τις εργασίες του συνεδρίου.

Φυσικά όπως σε κάθε συνέδριο υπάρχουν και κάποιοι πικρόχολοι που δίνουν τη δική τους ερμηνεία στην επιλογή του χώρου. «Η ΝΔ φοβόταν πως αν κάνει το συνέδριό της σε χώρο προσβάσιμο στο ευρύ κοινό, πιθανόν να είχαμε και διαδηλώσεις… Τώρα, ποιός πληρώνει 2,80 ευρώΧ2 για να πάει μέσω Αττικής Οδού στο χώρο του Συνεδρίου»; Αναρωτιέται αναγνώστης site, μόλις διάβασε την είδηση.

Όσον αφορά την πρόσβαση στο Metropolitan EXPO, δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας. Ο χάρτης που σας παραθέτουμε είναι κατατοπιστικότατος.metropolitan-map_b