Γιώργος Παπαευσταθίου, μία σταθερή αξία!

Σε μία λαμπερή τελετή, στην αίθουσα Τερψιχόρη του Hilton, βραβεύτηκαν χθες οι συνεργαζόμενοι πολιτιστικοί φορείς με τον Όμιλο για την UNESCO – Πειραιώς και Νήσων, από τον πρόεδρο Ιωάννη Μαρωνίτη.

Ξεχωρίσαμε τη βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαευσταθίου. Οι παραστάσεις που υπογράφει ο Γιώργος Παπαευσταθίου, με τον θίασό του Αδράχτι, τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO. Ο σεβασμός στην πολιτιστική μας κληρονομιά σε συνδυασμό με την φρέσκια ματιά του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαευσταθίου, μας έχει χαρίσει αξέχαστες θεατρικές στιγμές, τόσο με τα ”Λόγια της Πλώρης” όσο και με τον ”Τρομάρα” που παρουσιάζει φέτος στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

Ο Γιώργος Παπαευσταθίου έχει βραβευτεί και στο παρελθόν από τον Όμιλο για την UNESCO, στη φιλανθρωπική πρεμιέρα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Θίασος Αδράχτι, σε σύμπραξη με το #icare, και φιλοξενεί παιδιά ιδρυμάτων και οικογένειες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχιας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δουλειά του Γιώργου Παπαευσταθίου από την επίσημη σελίδα του Θιάσου Αδράχτι: https://www.facebook.com/thiasosAdraxti/

Το #icare ♥ δημιουργήθηκε για να οργανώνει, να βοηθά και να προβάλει δράσεις που βοηθούν συνανθρώπους μας …επειδή ενδιαφερόμαστε!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δράση #icare στη σελίδα:

https://www.facebook.com/Icare.heart.cause/

Γράφει η Αγγελική Γρατσία