Γ. Κουμουτσάκος: “Από τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς τώρα και στη βεβήλωση”

Για αποθράσυνση των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών με την ανοχή της κυβέρνησης και την κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η ΝΔ με αφορμή την εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εν ώρα Λειτουργίας.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι “μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς σήμερα υπήρξε και βεβήλωση Ιερού Ναού και βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων”.

“Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να προσβάλλει τις εκκλησίες και την θρησκεία μας” δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, τονίζοντας ότι “οι αρχές καλώς έπραξαν και απομάκρυναν τους εισβολείς.”

 

Ειδικότερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε:

«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος.

Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους.

Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα.

Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων.

Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος Υπουργός ‘’Προστασίας του Πολίτη’’ πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ‘’πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις’’!..

Σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα.

Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών.

Των πολιτών που απαιτούν:

‘’Φτάνει πια’’».