Φαίη Σκορδά για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Και να έρθει, δεν θα τον παίξω ποτέ»!

Η Φαίη Σκορδά στον… αέρα της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει στον ANT1 ζήτησε να μάθει από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν πρόκειται να έρθει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να κάνουν γύρισμα για τη «γιαγιά». Εκείνος την ενημέρωσε- στον αέρα της εκπομπής- ότι δεν πρόκειται να έρθει, αφού το ακύρωσε λόγω άλλης προγραμματισμένης συνέντευξης που έχει για την 1η Ιουνίου.

 

«Είναι να έρθει ο Βασάλος σήμερα να κάνει γιαγιά»; Ρώτησε συγκεκριμένα η Φαίη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκρίνεται: «Δεν θα έρθει. Έχει μια άλλη υποχρέωση σε κανένα μήνα και θα έρθει μετά». «Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι καλό παιδί, έλα», είπε γλυκά η Φαίη.

 

«Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα», εξήγησε ο συνεργάτης της με την παρουσιάστρια αμέσως μετά να κάνει σαφές πως και να έρθει δεν θα τον παίξει στην εκπομπή.

 

«Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου! Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Πέφτουν οι διαφημίσεις αφού μου έλεγε θα κάτσεις μετά ή θα φύγεις αμέσως; Και μου λέει θα καθόμουν γιατί έχω και αυτό το θέμα. Περιμένω ένα μήνα και ζητάω να έρθει ο Βασάλος στη γιαγιά. Ήθελε να έρθει, αλλά τελικά μου το ακύρωσαν σήμερα. Επειδή έγινε αυτό το περιστατικό δημόσια, κι εγώ οφείλω επειδή δεν θέλω να πιέζουμε δημόσια τους ανθρώπους, τον Βασάλο ας πούμε για τη γιαγιά, οφείλω να πάρω θέση. Μέχρι εκεί. όχι ότι συμβαίνει και κάτι. Απλώς, δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια. Κι εγώ οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ! Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται».

SHARE