Επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη «Παιχνιδοχώρα» από τον Όμιλο Εταιρειών Τσάκος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της «Παιχνιδοχώρας», που διοργάνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκος, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, στις εγκαταστάσεις του στη Χίο.

Τα παιδιά συνομιλούν με τον Άγιο Βασίλη με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Η «Παιχνιδοχώρα» πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως και τις 24 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, και πρόσφερε μια σειρά από παιδικές δραστηριότητες και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Τα παραδοσιακά έθιμα της Χίου και των Καρδαμύλων, όπως κατασκευή παραμάτας, κάλαντα και χοροί, συνδυάσθηκαν με επιτυχία με στοιχεία της σύγχρονης εποχής, όπως ήταν η ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Βασίλη μέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο κ. Μιχαήλ Μπελέγρης, Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» (αριστερά) και ο κ. Τίτος Κουκάκης, Chios Branch Manager της Tsakos Columbia Shipmanagement (δεξιά).

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσια εδέσματα με ζεστά ροφήματα, δώρα, μουσική, ζωγραφική προσώπου, κλόουν και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, εργαστήριο ομορφιάς, επίδειξη πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε το όριο των 8,500

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν, επίσης, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «ΛΕΩΝ ΑΛΛΑΤΙΟΣ», η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Χίου και ο Χορός Ψαλτών Χίου.

Από αριστερά προς τα δεξιά – Εκ μέρους της Tsakos Columbia Shipmanagement , ο κ. Λάμπρος Καρτσιμαδάκης,TCM Fleet Manager, ο κ. Τίτος Κουκάκης, TCM Chios Branch Manager και ο κ. Αναστάσιος Καρτσιμαδάκης, TCM Vetting Manager.

Το εορταστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη συναυλία με όλους τους ήρωες των ΧΑΝΑΖΟΟ, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η συμμετοχή υπήρξε μαζική και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε το όριο των 8.500 επισκεπτών.

SHARE