Επιστροφή στις αγορές το 2017 «βλέπει» ο Τσίπρας – Ψεύδεται λέει η Ν.Δ.

Πεπεισμένος για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές μέσα στο επόμενο έτος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News που δημοσιεύεται την Κυριακή. Εξάλλου, ο πρωθυπουργός εκφράζει αισιοδοξία για έξοδο από το μνημόνιο πριν την προγραμματισμένη λήξη του.

«Θα επιστρέψουμε στις αγορές το 2017» δηλώνει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξης, που δόθηκε στη δημοσιότητα. «Και ίσως θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια πριν από τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2008», συμπληρώνει. Σημειώνει δε ότι ο μηχανισμός δημοσιονομικός διόρθωσης, γνωστός ως «κόφτης», σε καμία περίπτωση δε θα περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο.

Η Νέα Δημοκρατία

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξης Τσίπρα η ΝΔ σημειώνει ότι παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός, παραμένει εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του, βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο “κόφτη” μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος, η σε υψηλούς τόνους απάντηση της ΝΔ.