Επίσκεψη Δ. Παπαδημητρίου στα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Κοζάνη και Λάρισα

Tο Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην Κοζάνη (στο κτίριο της Περιφέρειας, Δημοκρατίας 27, γραφείο 11), θα επισκεφθεί το Σάββατο το απόγευμα (στις 16:30) ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί σε Κιλκίς και Κοζάνη.

Επίσης, την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία, ο υπουργός θα επισκεφτεί το αντίστοιχο κέντρο που πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί στη Λάρισα (Αεροδρομίου 13).

Στόχος αυτών των κέντρων είναι η παροχή ολοκληρωμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους οφειλέτες, που χρωστούν είτε στις τράπεζες ή στο δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους σε ζητήματα, όπως ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών, ο Νόμος Σταθάκη – Κατσέλη, ο Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, η προστασία από κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και πώληση δανείων σε funds κοκ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού καθημερινά, πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 213.212.57.30.