Επιβεβαιώνει τα φρικτά βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη μάρτυρας κλειδί

Συγκλονίζει η κατάθεση του συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη σχετικά με τις φρικαλεότητες που οδήγησαν στον θάνατο του 20χρονου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» ο Νίκος Δάβρης, αποκαλύπτει τις τραγικές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα χέρια των «σκληρών» της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση θανάτου του άτυχου 20χρονου, ο Δάβρης τονίζει ότι και ο ίδιος υπήρξε θύμα των ατόμων που υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Τον Βαγγέλη τον χτυπούσαν με κάθε ευκαιρία, εγώ ο ίδιος τον είχα δει με σκισμένο χείλος» καταθέτει ο 30χρονος περιγράφοντας τα καψόνια που έκαναν οι κατηγορούμενοι στον άτυχο νεαρό.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δάβρη, που δεν δίστασε να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Βραζιλία όπου είχε ταξιδέψει προκειμένου να καταθέσει, λίγες ημέρες πριν από το μοιραίο γεγονός ο Βαγγέλης είχε σκοτεινιάσει.

Ο ίδιος είναι καταπέλτης και κατά της διοίκησης της Γαλακτοκομικής Σχολής, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα ενημερώσει και τον διευθυντή και την υπεύθυνη της εστίας» για τα όσα συνέβαιναν.

Μάλιστα ήταν η μεσολάβηση του 30χρονου που προκάλεσε και την παρέμβαση της υπεύθυνης της εστίας, η οποία του άλλαξε δωμάτιο καθώς ένας από τους βασανιστές του ήταν συγκάτοικός του.
«Αυτό που έκανες για μένα ούτε αδελφός σε αδελφό δεν κάνει», είχε πει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στον 30χρονο, λίγο πριν το θάνατό του που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.