ΕΛΣ: 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στην «Κάρμεν»

Χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις σε ανέργους θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), στη γενική δοκιμή της «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η ΕΛΣ, αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση και μένοντας συνεπής στην κοινωνική πολιτική της, προσφέρει – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν εμπεριέχει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Η πιο δημοφιλής όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας, θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία του διακεκριμένου Βρετανού σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή της όπερας του Γκαίτεμποργκ, Στήβεν Λάνγκριτζ.

Η εκρηκτική «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ, θα παρουσιαστεί στις 24, 26, 27 και 29 Ιουλίου, στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή (με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας) θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59, τηλ. κέντρο: 210 3662100), τις εξής ημέρες και ώρες:

• Τετάρτη 20 Ιουλίου: 14.00 – 21.00

• Πέμπτη 21 Ιουλίου: 10.00 – 17.00