Δήλωση σοκ από μάρτυρα 40 χρόνια μετά: Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ σκότωσε τη Νάταλι Γουντ!

Την πεποίθησή του ότι η πρόωρα χαμένη σταρ του Χόλιγουντ Νάταλι Γουντ βρήκε τον θάνατο από τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Ρόμπερτ Βάγκνερ, εκφράζει ο καπετάνιος του γιοτ τους Splendor Ντένις Ντάβερν.

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατο μυστήριο της Γουντ (πνίγηκε στα ανοιχτά της νήσου Καταλίνα, στην Καλιφόρνια στις διακοπές για την Ημέρα των Ευχαριστιών) ο Ντάβερν όχι μόνο αναφέρει ότι ο Βάγκνερ και η Γουντ είχαν άγριο καυγά, αλλά καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός τον σταμάτησε από να προσπαθήσει να τη βρει με το σκάφος!

«Είδα ότι η σωσίβια λέμβος έλειπε και άναψα τις μηχανές για να ψάξω να τη βρω» δήλωσε σε εκπομπή, αλλά ο RJ (Βάγκνερ) είπε: «όχι, όχι, ας μην το κάνουμε. Ας μείνουμε και ας πιούμε ένα ακόμα μπουκάλι κρασί».


Ντάβερν

Ο Ντάβερν ανέφερε δε, ότι όταν βρέθηκε η σορός της Γουντ, βρέθηκε κοντά στη λέμβο, περίπου μισό μίλι απόσταση, ήταν αυτός, κι όχι ο Βάγκνερ, που την ταυτοποίησε.


Κρίστοφερ Γουόκεν – Νάταλι Γουντ

Ο Βάγκνερ, που αργότερα η φήμη του έφτασε στο αποκορύφωμά της με τη σειρά Χαρτ και Χαρτ που προβλήθηκε και στην Ελλάδα, είχε κανόνισε μια μικρή θαλάσσια απόδραση με το γιοτ του ζεύγους. Άλλα άτομα στο πλοίο ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Γουντ, Κρίστοφερ Γουόκεν, που φέρεται να είχε ερωτική σχέση μαζί της, και ήταν προσκεκλημένος, και ο καπετάνιος του Splendor.

Ο ίδιος ο Ρόμπερτ Βάγκνερ στην αυτοβιογραφία του παραδέχεται ότι το μοιραίο βράδυ είχε έντονο καυγά με τη Γουντ, η οποία αποχώρησε από την καμπίνα. Όταν την αναζήτησε αναφέρει ότι είχε εξαφανιστεί.