Δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη για την απώλεια του πιλότου του Mirage

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την απώλεια του πιλότου του Mirage 2000-5, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άλλος ένας «αντιπαραγωγικός» στο Πάνθεον των Ηρώων μας για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας και της Ελευθερίας μας από τον τουρκικό επεκτατισμό. Τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σμηναγού (Ι) Γεωργίου Μπαλταδώρου. Οφείλουμε όλοι, μαζί με τον βαθύ σεβασμό μας προς τα στελέχη, να κάνουμε κάθε θυσία που θα τους παρέχει τα μέσα για την αποστολή τους. Ας σιωπήσουν για πάντα οι αιθεροβάμονες απάτριδες, ας ζητήσουν συγγνώμη όσοι εκφράστηκαν απρεπώς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ας αναγνωρίσουν πως Έλληνες Αξιωματικοί, όπως ο Γιώργος Μπαλταδώρος, ανήκουν στην προκινδυνεύουσα αληθινή Αριστοκρατία του Έθνους».

Ακολούθως, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Φαίδων Χριστοδουλάκης, δήλωσε:

Η πατρίδα θρηνούσα, υποκλίνεται στην σορό του ήρωα της, που περνάει στην Άνω Ελλάδα για να βρει ανάπαυση δίπλα στους πατέρες κι αδελφούς του.
Ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύσει εν σκηναίς δικαίων την ψυχή του Έλληνα αξιωματικού και να δώσει εξ ύψους δύναμη και παρηγορία στους οικείους του.

Αιωνία η μνήμη Γεωργίου Μπαλταδώρου.