Δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη μετά συζύγων

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από αύριο ο γγ του ΟΗΕ και η επίσκεψή του θα αποτελέσει αφορμή για το πρώτο κοινό δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη, το οποίο μάλιστα, θα είναι μετά συζύγων.

Το δείπνο έχει προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης, αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει ο κ. Μπαν Κι Μουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 20:15.

Στο δείπνο, εκτός από τον γγ του ΟΗΕ τον κ. Παυλόπουλο και την σύζυγό του θα παρακαθήσουν ακόμη, όπως προαναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επίσης με την σύζυγό του και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Το πρόγραμμα του κ. Μπαν Κι Μουν το Σάββατο περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09:30. Το παρόν στη συνάντηση θα δώσε και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, ενώ, ακολούθως, ο γγ του ΟΗΕ θα μεταβεί στη Λέσβο για ολιγόωρη επίσκεψη, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μπαν Κι Μουν, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με το δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και θα επισκεφθεί προσφυγικές δομές.