Χαμόγελου του Παιδιού για τις εξαφανισμένες δίδυμες, μετά τη φωτιά: Υπάρχουν κάπου και δεν μιλάει κανείς;

Ενα απίστευτο θρίλερ με τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας Φιλιπόππουλου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα παιδιά αγνοούνται. Ο πατέρας όμως τα είδε σε βίντεο να βγαίνουν από μια βάρκα με διασωθέντες. Κανείς όμως δεν ξέρει πού βρίσκονται.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “«Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon είπε: «Έχουμε μπερδευτεί και εμείς. Υπάρχουν κάπου δύο κοριτσάκια και δεν βγαίνει κάποιος να πει κάτι; Αυτό είναι το ερώτημα. Δεν λέω περισσότερα γιατί οι γονείς έχουν ελπίδες, όλοι έχουν ελπίδες, θα πρέπει να δίνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

«Όποιος έχει κάποια ανάγκη στο θέμα των αγνοουμένων η γραμμή μας είναι στη διάθεσή του. Υπάρχει το πρόβλημα με τα δίδυμα κοριτσάκια, είμαστε σε συνεχή επαφή, πριν λίγο μιλούσα με το λιμεναρχείο. Το βίντεο υπάρχει με τα παιδιά, μιλάμε με τους γονείς, είναι δυνατόν να υπάρχουν κάπου τα παιδιά; Άνθρωποι του Χαμόγελου βρίσκονται και στα παιδιατρικά νοσοκομεία» συμπλήρωσε.

«Αυτές οι στιγμές δεν είναι για να φαίνεσαι, αλλά να κάνεις πράγματα. Προσπαθούμε κάτω από τις εντολές των αρχών, το τονίζω γιατί θα ξεφύγουμε και χάνουμε το μπαλάκι του συντονισμού. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις υποδομές μας. Υπάρχει το 1056, όπου όποιος έχει ανάγκη, πρόβλημα μετακίνησης, υγείας, υπάρχει η μονάδα μας εδώ και λεωφορεία διαθέσιμα» ανέφερε.

«Υπάρχει ένα αλαλούμ με τα τρόφιμα, με τις διαδικασίες, πρέπει επιτέλους να κάτσουν όλοι μαζί και να συννενοηθούν» τόνισε.