Αυτός είναι ο δολοφόνος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Συνελήφθη τις τελευταίες μέρες ο άνθρωπος που οδήγησε στον θάνατο τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Terry Lee Christian, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ο διακινητής που έδωσε στον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ, το θανάσιμο μιξ ναρκωτικών από ηρωίνη, κοκκαϊνη και φαιντανύλη το περασμένο καλοκαίρι οδηγώντας τον σε ακαριαίο θάνατο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ την επίμαχη μέρα, δηλαδή στις 14 Ιουλίου έξω από το καζίνο του Κλιβερλαντ έλαβε χώρα μια ανταλλαγή ναρκωτικών μεταξύ των δύο αντρών σε ένα μίνι βαν και αργότερα ο γόνος της πασίγνωστης οικογένειας εντοπίστηκε νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στην Αμερική για το συνέδριο «National Council of Legislators from Gaming States», όπου έδωσαν το παρών πάνω από 250 άτομα- σύνεδροι από όλη τη χώρα.

Ο συλληφθείς πρόκειται να δικαστεί τις επόμενες ημέρες με τον δικηγόρο υπεράσπισης του να παραιτείται από την υπόθεση λίγο πριν τη δίκη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τοπικές αρχές καθώς και άλλοι ερευνητές βρήκαν μια σακούλα με ναρκωτικά στο δωμάτιο που διέμενε προσωρινά το θύμα για την 3ημερη εκδήλωση. Αργότερα οι έρευνες έδειξαν ότι το περιεχόμενο δεν ήταν άλλο από ηρωίνη, κοκαϊνη και φαιντανύλη, μια εξαιρετικά επικίνδυνη δηλαδή ανάμειξη ναρκωτικών ουσιών . Οι Αρχές επίσης έκαναν τέστ DNA στην σακούλα όπου βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του Christian.

Επιπλέον, το τηλέφωνο του Κόκκαλη αποκάλυψε ότι είχε πραγματοποιήσει αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις με έναν αριθμό που εντοπιζόταν στην διεύθυνση που κατοικούσε ο κατηγορούμενος με μια γυναίκα. Η δικογραφία αναφέρει επίσης ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι και η μητέρα του παιδιού του Christian.