Αύριο το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατσιμπάρδη

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατσιμπάρδη θα πουν αύριο, Σάββατο 28 Ιουλίου, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος δικηγόρος, πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης στίβου, συγγραφέας, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Βοιωτίας επί σειρά ετών και υφυπουργός Εσωτερικών.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη. Η κηδεία του θα γίνει το στις 18.00 στον Άγιο Γεώργιο, στη Θήβα.

Η οικογένειά του αποφάσισε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής. Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο γενικός γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο Κατσιμπάρδης γεννήθηκε στη Δομβραίνα Βοιωτίας το 1939, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και άσκησε τη δικηγορία. Με την ιδιότητά του αυτή υπερασπίστηκε, πολλές φορές αφιλοκερδώς, εργατοϋπαλληλικές και συνεταιριστικές οργανώσεις.

Υπήρξε πρωταθλητής στα αγωνίσματα ταχύτητας και αναδείχτηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική ομάδα 4χ100μ. το 1959 στο Βελιγράδι.