Ασταμάτητη η Βίκυ Κουβέλη!

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Βίκυ Κουβέλη κράτησε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου στο Syros Triathlon δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες της μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters

Συνεχίζει να δαμάζει τις θάλασσες και τα κύματα η κολυμβήτρια του ΠΑΟ, Βίκυ Κουβέλη, η οποία συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε θάλασσες και πισίνες.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Masters στο Καζάν δίνει συνέχεια στις σπουδαίες επιδόσεις και εντός συνόρων με τις πιο πρόσφατες , στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters στο ΟΑΚΑ και στο triathlonστη Σύρο.

Χρονολογικά πρώτα ήρθε το πρωτάθλημα στην πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου με την «πράσινη» αθλήτρια να κατακτά τρία χρυσά μετάλλια στα 400μ. ελεύθερο, στα 100μ. πεταλούδα και στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική.

Όπως γίνεται κατανοητό τα συγκεκριμένα μετάλλια βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η κολυμβητική ομάδαMasters του «τριφυλλιού» να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μάγεψε εντός και εκτός νερού στη Σύρο…

Εν συνεχεία ήρθε ο απαιτητικός αγώνας Syros Triathlon που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων. Επρόκειτο για ένα event με πάρα πολλές συμμετοχές από αξιόλογους αθλητές ενώ παράλληλα η Κουβέλη ήταν ομιλητής στο θέατρο Απόλλων , στα πλαίσια των διαλέξεων που έγιναν τις ημέρες των αγώνων.

Το θέμα της ομιλίας της Κουβέλη ήταν η ξηρή προπόνηση των κολυμβητών και οι μέθοδοι ενδυνάμωσης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η «τρίφυλλη» αθλήτρια συμμετείχε στα 5.5. χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης και βγήκε πρώτη στις γυναίκες ενώ ακόμα και στην κατηγορία ανδρών ήταν δεύτερη!

Στη δήλωση συμμετοχής της ήταν ξεκάθαρο ότι προέρχεται από τον Παναθηναϊκό και έτσι η πράσινη σημαία υψώθηκε ψηλά και στη Σύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση είχε και δρομικούς αγώνες και είχε προσελκύσει αρκετούς μεγάλους σπόνσορες και γενικά το όλο εγχείρημα είχε τεράστια προβολή.