Αποκαλύψεις για το πολιτικό σκηνικό στην Τουρκία – Τα WikiLeaks έβγαλαν στη φόρα σχεδόν 300.000 email του κόμματος του Σουλτάνου Ερντογάν

Την ώρα που μέσα μέσα σε τέσσερις ημέρες έχουν υποστεί διώξεις 45.000 πολίτες της Τουρκίας από όλο το δημόσιο, τα wikiLeaks, επιχειρούν να βγάλουν τον φερετζέ της δημοκρατίας από το πρόσωπο του Σουλτάνου Ερντογάν.

Έτσι λοιπόν παρά τον «κυβερνοπόλεμο» που είχε καταγγείλει ότι δεχόταν τις τελευταίες ώρες, τα WikiLeaks έβγαλαν στη… φόρα σχεδόν 300.000 email του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, AKP.

Περίπου στις 23:30 (ώρα Ελλάδος), την Τρίτη, τα WikiLeaks δημοσίευσαν μία βάση που περιλαμβάνει 294.548 email και χιλιάδες επισυναπτόμενα αρχεία, από εσωτερικές επικοινωνίες στο κυβερνών κόμμα της Τουρκίας.

Τα email φτάνουν έως τις 6 Ιουλίου 2016, λίγες ημέρες πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα, ενώ το παλιότερο είναι από το 2010. Τα WikiLeaks απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό το υλικό μία εβδομάδα πριν από την απόπειρα και υποστηρίζουν ότι έχουν επαληθεύσει το υλικό και την πηγή, η οποία δεν συνδέεται όπως αναφέρουν με κανέναν τρόπο με τα στοιχεία πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος ή οποιοδήποτε αντίπαλο κόμμα ή χώρα.
Δείτε τις αποκαλύψεις του WikiLeaks :

https://wikileaks.org/akp-emails/

  • RT @db8_gr: Αποκαλύψεις για το πολιτικό σκηνικό στην Τουρκία – Τα WikiLeaks έβγαλαν στη φόρα σχεδό … – https://t.co/Lp38nYHSG8 https://t.…