Απίστευτο photoshop του Πολάκη -Εκανε τον Αδωνι να μοιάζει με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Με τον γνωστό του τρόπο… απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε όσους αντέδρασαν για την χυδαιότητα που διατύπωσε, περι νεκρών που θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης.

Με τον γνωστό του τρόπο… απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε όσους αντέδρασαν για την χυδαιότητα που διατύπωσε, περι νεκρών που θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης.

Άγνωστο Αντικείμενο
Μεταξύ αυτών και ο Αδωνις Γεωργιάδης που έκανε λόγο για χυδαίο υποκείμενο, άλλωστε υπάρχει σκληρή κόντρα ανάμεσα στους δύο για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και η Ολγα Κεφαλογιάννη που τον χαρακτήρισε χυδαίο πολιτικάντη. Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Παύλος Πολάκης που φρόντισε να διορθώσει το κείμενο της συνέντευξή του στο ΑΠΕ κάνοντας το θολώνουν «μαυρίζουν», χαρακτήρισε τον Αδωνι Γεωργιάδη σε αναρτησή του στο facebook, ακροδεξιό θρασίμι και αντί άλλης απάντησης έφτιαξε ένα photoshop όπου η εικόνα του Αδωνι μπερδεύεται με την εικόνα του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου. Προσθέτοντας οτι όσο πλησιάζει η ώρα της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης Νοβάρτις τόσο θα του μοιάζει και στον λόγο και στην φάτσα. Στην δε Ολγα Κεφαλογιάννη αφιέρωσε μια φωτογραφία από ένα αυθαίρετο στο Μαριδάκι στο Νότιο Ηράκλειο, «κατηγορώντας» την οτι ανήκει στην στενή της οικογένεια!! και οτι αυτός είναι ο λόγος που μπήκε μπροστά για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το 2013.

Γράφει με την γνωστή του κομψότητα ο Παύλος Πολάκης:

Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτηση μου σημερα ο Αδωνις γεωργιαδης και η Ολγα Κεφαλογιαννη λέγοντας με μαλιςτα ο πρώτος “χυδαίο υποκείμενο” “και η δεύτερη “χυδαίο πολιτικάντη .”
Δέχομαι και απαντώ σε καθε πολιτική κριτική απ όπου κι αν προέρχεται και για οποίο ζήτημα εχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική – και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- ειναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει ομως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.
Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλα αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβαρτις και τα πορίσματα του Κεελπνο τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα .
Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας ,της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδακι στο Νοτιο Ηρακλειο ,που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, ειναι ο λόγος που “μπήκε μπροστά” για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013 !!
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ…….