Ανατροπή στον θάνατο 36χρονης Βρετανίδας στην Κέρκυρα

Δημοσίευμα της Daily Mail για τον θάνατο της 36χρονης Βρετανίδας, διαψεύδει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφερόμενο στα όσα κατάθεσε ο σύζυγος της Νάταλι Ρόνσλεϊ, Στιούαρτ, επισήμανε πως η αιτία του θανάτου της άτυχης Βρετανίδας ήταν ένα ωμό κοτόπουλο που έφαγε στο ξενοδοχείο, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό λόγο στον θάνατό της, 36 ώρες μετά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμά της Daily Mail, η Νάταλι μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα και έτσι μετά από αυτό το πήγε πίσω και αφού το αντικατέστησε με άλλο πιάτο, συνέχισε το γεύμα της.

Σημειώνεται ακόμη πως η γυναίκα, η οποία ήταν υγιέσταση και μάλιστα έκανε τρίαθλο, πέθανε από τροφική δηλητηρίαση, καθώς σχηματίστηκαν θρόμβοι αίματος σ’ όλο της τη σώμα μπλοκάροντας τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί, όπως είπε ο άνδρας της.

Μετά και από τη μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα, η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Ειρήνη», εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει πως ο θάνατός της προήλθε από άλλα αίτια.

Συγκεκριμένα, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σημειώνει, ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε, ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος, από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε. Αντίθετα ο θάνατος αποδίδεται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη.