ΑΝΑΛΚΟ: Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

analko3
Σαράντα χρόνια στον κλάδο του αλουμινίου για την πρωτοπόρο εταιρεία.

Η Analko δραστηριοποιείται στον κλάδο του αλουμινίου και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της προστασίας μεταλλικών επιφανειών με κύριο αντικείμενο την ανοδίωση.

Aνήκει στις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν στην Ελλάδα την μέθοδο της σουμπλιχρωμίας (απομίμηση ξύλου). Μια μέθοδο που εξελίσσεται συνεχώς μέχρι σήμερα, δημιουργώντας τις δικές της μοναδικές αποχρώσεις.

Με 10 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής στις δύο μονάδες Ηλεκτροστατικής Βαφής σε Ελλάδα και Ρουμανία, η ANALKO δύναται να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση σχετική µε την βαφή µεταλλικής επιφάνειας.

Όλες οι γραμμές της ΑΝΑLKO είναι πιστοποιημένες κατά τη διεθνώς αναγνωρισμένη QUALICOAT και έχουν επιπλέον πιστοποίηση SEASIDE.

Επιπλέον το τμήμα Βιομηχανικής Μηχανολογικής Υποστήριξης της Analko υποστηρίζει εργοστασιακά συγκροτήματα/ κατασκευαστές σε όλες τις φάσεις της παραγωγής του προϊόντος και ιδίως σε εκείνους, που αναζητούν βελτιστοποίηση παραγωγής, παρέχοντας τεχνική βοήθεια ή υποστήριξη σε τέσσερις κύριους τομείς: Βιομηχανική Μεθοδολογία, Βελτίωση της τυποποίησης και ποιότητας, Επιλογή προμηθευτή και ανάπτυξη, Έλεγχο των ειδικών υλικών και διαδικασιών.

Οι επενδύσεις της Analko σχεδιάζονται με στόχο την διασφάλιση τριών παραμέτρων, τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα.

Η κοινή πίστη των εργαζομένων στον αμοιβαίο σεβασμό αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας της Analko.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://analko.gr