Άγριος καυγάς στη Βουλή με Χρυσαυγίτες και διακοπή της συνεδρίασης

Πρωτοφανής ένταση γύρω στις έξι στη Βουλή.

Μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και βουλευτών της Χρυσής Αυγής η συνεδρίαση διεκόπη και κλήθηκε η φρουρά για να βγάλει εκτός αιθούσης τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Όλα ξεκίνησαν όταν από το βήμα ο υπουργός περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταγγέλλοντας μάλιστα ότι η οικογένειά του δέχθηκε απειλές.

Η αντίδραση από την πλευρά του βουλευτή Λαγού ήταν ιδιαίτερα έντονη με φράσεις να ξεφεύγουν και να είναι πολύ κοντά ένα θερμό επεισόδιο.

Ο προεδρεύων της βουλής προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ζήτησε από το φρούραρχο να έρθει στην ολομέλεια προκειμένου να απομακρύνει τον Γιάννη Λαγό και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Στη διένεξη παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος ζητώντας το λόγο από τα βουλευτικά έδρανα είπε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονίας Φύσσα με τον Ηλία Κασιδιάρη  να του απαντά ότι «είσαι ψεύτης».

Αυτή την ώρα συμβαίνει το πρωτοφανές πάνω από 10 άτομα της φρουράς να βρίσκονται στην Ολομέλεια με τον  βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αρνείται να αποχωρήσει από την αίθουσα

Η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίαση της ολομέλειας είχε διακοπεί για μία περίπου ώρα λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα.