Αγγελόπουλος: “Ο Γιαννακόπουλος έκανε ήδη την κωλοτούμπα”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος συζήτησαν για τη συμμετοχή ή μη των ομάδων τους στην α’ φάση των playoffs, με τον πρώτο να αναφέρει, όπως μεταφέρθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “έκανε ήδη την κωλοτούμπα“.

Κατά την διάρκεια του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (9/5) συζητήθηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα και ένα από τα θέματα ποιυ τέθηκαν επί τάπητος ήταν το πρόγραμμα των playoffs της Basket League. Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, όπως ενημέρωσαν οι ερυθρόλευκοι, φέρεται να είπε πως τα playoffs θα ξεκινήσει την Τετάρτη (15/5). Σε αυτό το σημείο ο νομικός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Λάμπρος Αδάμος απάντησε πως αυτό δεν γίνεται να συμβεί, καθώς η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί λόγω της προσφυγής των ερυθρολεύκων στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους και του αποτελέσματος των αγώνων της 26ης αγωνιστικής.

Σε αυτό το σημείο ζητήθηκε η γνωμάτευση της νομικού συμβούλου του ΕΣΑΚΕ κ. Γονιδάκη, η οποία συμφώνησε με την άποψη της ΚΑΕ Ολυμπιακός και για αυτό τον λόγο προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα γίνει το τζάμπολ των playoffs, καθώς πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει απόφαση για την ένσταση των ερυθρολεύκων.

Όταν ο Λάμπρος Αδάμος ζήτησε την γνώμη της νομικού συμβούλου του Συνδέσμου, ακολούθησε – σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους – ο εξής διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο:

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:(σ.σ. δείχνοντας το κινητό του). Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ.