Αδωνις Γεωργιάδης: Αυτοεξευτελίζεται ο Δρίτσας, να παραιτηθεί

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ -και άλλων βουλευτών και στελεχών του κόμματος- προκάλεσε η διαφοροποίηση του υπουργού Ναυτιλίας στην πώληση του ΟΛΠ και τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να τον καλεί σε παραίτηση.

«Πέραν των πολιτικών μας διαφορών, η εικόνα του κ. Δρίτσα να αυτοεξευτελίζεται έτσι τώρα στο Mega είναι λυπηρή. Η παραίτηση αξιοπρεπής!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Προσπαθεί να αποδείξει τώρα ότι όσα είπε χθες στην ίδια εκπομπή ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, είναι λάθος! Εξευτελίζεται πλήρως. Κρίμα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

adonis-t

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλέσθηκε μάλιστα την παράγραφο «4.4 του Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σελ 1031 του Ν.4346/15» σύμφωνα με την οποία στο νέο Υπερταμείο που θα δημιουργηθεί, στη θέση του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχει η δέσμευση για έσοδα 50 δισεκ. ευρώ, κάτι που ο υπουργός Ναυτιλίας διέψευσε κατηγορηματικά.

«Το κορυφαίο στο τέλος: “ο Δραγασάκης με το κύρος και την γνώση του έχει προειδοποιήσει όσους σχεδιάζουν την Παγκόσμια Οικονομία”», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μαρία Σπυράκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τη συμφωνία με την ΕΕ ή όχι; Ο κ. Δρίτσας δήλωσε ότι δεν είναι δεσμευτικές αποκρατικοποιήσεις 50 δισεκ.», ανέφερε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

maria

Κώστας Καραγκούνης-Φωτεινή Πιπιλή

Για διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Ναυτιλίας, που κάνει κακό στην οικονομία, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Δημιουργείται πολύ άσχημο επενδυτικό κλίμα, είναι ο Τσίπρας με τον Δρίτσα ή με τον Πιτσιόρλα;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την παραίτηση του κ. Δρίτσα ζήτησε επίσης και το στέλεχος της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.