Αδωνις: Ο Τσίπρας γύρισε από τη Βοσνία γιατί ήξερε για τους νεκρούς

«Ο κ. Τσίπρας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση πια αντικειμενικά, καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του Λιμενικού για νεκρούς ήταν στις 7:08 μ.μ. και ο Πρωθυπουργός μίλησε αρκετές ώρες μετά».

Αυτό υποστήριξε σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε τι άλλη διασταύρωση ήθελε ο Πρωθυπουργός όταν το σήμα του Λιμενικού έλεγε ότι «βρήκαμε νεκρό».

«Αν δεν τον είχαν ειδοποιήσει για το σήμα πρέπει να τους διώξει», σημείωσε.

Είπε επίσης, πως όταν φάνηκε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έπαιζε θέατρο στην πλάτη των νεκρών, οι κυβερνητικοί παράγοντες έπεσαν σε σειρά αντιφάσεων και διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το αν γνώριζαν για τους νεκρούς.

«Ο Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μ.μ. από τη Βοσνία λόγω των νεκρών. Χρονικά το σήμα του Λιμενικού συνδέεται με την επιστροφή του από τη Βοσνία. Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε, και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης, ότι τόσο ο δήμαρχος Ραφήνας όσο κ ο ΣΚΑΪ είχαν μιλήσει για νεκρούς. «Αποδεικνύεται ότι γνώριζε για τους νεκρούς και έπαιζε θέατρο εις βάρος τους», είπε.

Για τη χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «πήγε από υποχρέωση». «Δεν βγήκε στον κόσμο για να μην ζήσει την εμπειρία Καμμένου που τον έβριζε ο κόσμος. Συνεχίζει τη λογική του θεάτρου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε τέλος, ότι όταν μια πυρκαγιά υπερβαίνει τα όρια ενός δήμου την εντολή εκκένωσης δίνει η περιφέρεια, μετά από εισήγηση της πυροσβεστικής.