45 άνεργοι θα εργαστούν στο Παρίσι

Σε μια μικρή αλλά ευγενική προσπάθεια μείωσης της ανεργίας στην Ελλάδα, θα προβεί η ομάδα προσλήψεων της Disneyland Paris, δίνοντας την ευκαιρία σε 45 ταλαντούχους νέους και νέες συμπατριώτες μας να εργαστούν ως Parade Performers & Characters στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, 35 μόλις χλμ. από το Παρίσι.

Τα προσόντα που χρειάζονται οι υποψήφιοι, 30 γυναίκες και 15 άντρες, για να λάβουν μέρος στο casting είναι η ικανότητά τους στο χορό, να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζουν Αγγλικά ή Γαλλικά.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα στο Athens Ballet Center, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 144, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν ελαφρά ρούχα γιατί θα κληθούν να χορέψουν, να μην φορούν μέικαπ και να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα Αγγλικά ή τα Γαλλικά. Το casting ελπίζουν οι αρμόδιοι της Disneyland να έχει ολοκληρωθεί έως τις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Τώρα το πώς θα προλάβουν να εξετάσουν 3.000.000 υποψήφιους Έλληνες μέσα σε οκτώ ώρες είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ο Ντίσνεϋ θα μπορούσε να απαντήσει αλλά δυστυχώς είναι πολύ μακριά.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους οι ενδιαφερόμενοι είναι: Disneyland-paris-casting.com/fr/postu-lez?jobid=2618

Να σημειωθεί πως η Disneyland Paris αναζητά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προσωπικό σε διάφορες ειδικότητες πέραν των διασκεδαστών όπως σερβιτόρους, μπάρμαν, καθαριστές, ταμίες, κ.ά.