Beauty Saves the World: Ευχαριστούμε για τα παιδικά χαμόγελα που χαρίσατε με την παρουσία σας

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για κάθε είδους εκδήλωση, πόσο μάλλον φιλανθρωπική, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να στηρίξουν τα παιδιά του πολέμου της Ουκρανίας που βρίσκονται στην Ελλάδα. H πραγματική ομορφιά, άλλωστε, πηγάζει από την εσωτερική.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη νικήτρια της EUROVISION το 2004, Ruslana, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και με όλους τους υπόλοιπους σπουδαίους Ουκρανούς και ‘Ελληνες σε μια βραδιά με υπέροχες μουσικές νότες που συνοδευθήκαν από τα βήματα της ομορφιάς σε μία επίδειξη ρούχων εκπληκτικών σχεδιαστών μόδας για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Το ROTARY CLUB ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, οι AHEPA CHAPTER ICARUS και η Πρεσβεία της Ουκρανίας στη χώρα μας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης “BEAUTY SAVES THE WORLD “, καθώς και την εταιρεία παραγωγής LeSpot, η οποία ανέλαβε και υλοποίησε με εξαιρετική επιτυχία μια εκδήλωση ελπίδας και ομορφιάς, ένα συναρπαστικό Music & Fashion Show που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε και στήριξε έμπρακτα την εκδήλωση αυτή, η οποία έστειλε ένα
ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου, ένα μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης για την στήριξη τους, καθώς και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί το σπουδαίο αυτό φιλανθρωπικό γεγονός.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα: την Περιφέρεια Αττικής, τον Ε.Ο.Τ., το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, το Υπουργείο Πολιτισμού, τους Δήμους Αθηναίων και Φιλοθέης – Ψυχικού, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, την Ολυμπιακή Ακαδημία αλλά και τους χορηγούς μας:
ZEOΣ Ζυθοποιία ΑΕ, τον χρυσό χορηγό μας, BROWN Hotels, ANALKO, VANGUARD, NEKTAR, VEGAS RENT-A-CAR, MYPLAYCE και το ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ
Τους χορηγούς επικοινωνίας: MAD, db8.gr, THE INDICATOR, ΑΘΗΝΑ 98,4
HUFFPOST, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ και τέλος, τους παρουσιαστές της εκδήλωσης που με κέφι και ζωντάνια έκαναν τη βραδιά αυτή ακόμα πιο ευχάριστη και μοναδική, την κ. Ζελίνα Γκάμαρη, τον κ. Φώτη Καρύδα και την κ. Ιωάννα Σουλιώτη.
SHARE