Χάνει το σπίτι του, επειδή άκουσε τον Τσίπρα και δεν πλήρωνε διόδια

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνους, άνεργος αρχαιολόγος από το «χαράτσι» ύψους 21787 ευρώ που έλαβε από την εφορία, επειδή δεν πλήρωνε στα διόδια της Εγνατίας Οδού για 3 χρόνια.
Ο κ. Θεοφάνους κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του επειδή πίστεψε τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που όσο ήταν στην αντιπολίτευση παρότρυναν τον κόσμο να μην πληρώνει διόδια. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας σε προεκλογικές δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει τη μη πληρωμή πράξη αξιοπρέπειας και είχε κάνει καταγγείλει τις συμβάσεις για την κατασκευή των δρόμων ως αποικιοκρατικές. Φυσικά όλα αυτά έμειναν στα λόγια μόλις έγινε πρωθυπουργός.
Το πρόβλημα, όμως είναι ότι κάποιοι συμπολίτες μας τον πίστεψαν και σήμερα τρέχουν και δεν φθάνουν με την εφορία. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η υπόθεση του κ. Θεοφάνους την οποία ανέδειξε το MEGA.
Σήμερα ο άνεργος αρχαιολόγος ζητά να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διοδίων, χωρίς προσαυξήσεις, καθώς έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.