Υποτροφίες επιδότησης διδάκτρων αξίας 100€ από το Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ

Το Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ, μια θερμοκοιτίδα τέχνης και πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας, διανύοντας μια μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία, προσφέρει σήμερα την εξαιρετική δυνατότητα σε νέους και νέες της πόλης μας να σπουδάσουν σε όλα τα είδη της Μουσικής και των Μουσικών Οργάνων που θα επιλέξουν, αξιοποιώντας το θεσμό των Υποτροφιών.

Πρόκειται για το Formix Voucher, που προσφέρει μια Υποτροφία αξίας 100€ επί των ετησίων διδάκτρων του, σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το παραπάνω έντυπο από τις εγκαταστάσεις του Ωδείου.

Στο Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ, διδάσκονται όλα τα είδη της Μουσικής και όλα τα είδη των Μουσικών Οργάνων καθώς και η τέχνη της Αγιογραφίας. Πιο συγκεκριμένα στα προσφερόμενα προγράμματα του Ωδείου συμπεριλαμβάνονται οι εξής Σχολές: Κλασσικής – Δυτικής Μουσικής, Παραδοσιακής Μουσικής, Εκκλησιαστικής Μουσικής, Σχολή Εκκλησιαστικής Αγιογραφίας και πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια.

Στόχος του ΦΟΡΜΙΓΞ είναι η προσέλκυση ανθρώπων κάθε ηλικίας, οι οποίο έχουν ενθουσιασμό και αγάπη για την εκμάθηση και τη διάδοση της Μουσικής και του Πολιτισμού. Μιας έννοιας πολυδιάστατης, προσαρμοσμένης μέσα στην ιστορία του ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό, που να χαρακτηρίζει ακόμη και στην εποχή μας, τις ανάγκες όλων των ανθρώπων για εκφραστικότητα προς κάτι ανώτερο από την ίδια τη βιολογική τους υπόσταση.

Το Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ, στεγάζει τις εγκαταστάσεις του σε ένα καλαίσθητο διώροφο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας, και είναι ανοιχτό για το κοινό για όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις και τα δωρεάν σεμινάρια που υλοποιεί.

Περισσότερες Πληροφορίες: Ωδείο ΦΟΡΜΙΓΞ, Κεφαλληνίας 75 & Αριστοτέλους, Αθήνα, Τ. 210 88 42 776, http://formix.gr