Σχολές ΩΜΕΓΑ. Μαζί χτίζουμε το μέλλον.

Για τις σχολές ΩΜΕΓΑ, η επαγγελματική επιτυχία και η διάκριση των αποφοίτων τους στην αγορά εργασίας, αποτελεί πυξίδα για την εισαγωγή νέων ειδικοτήτων και την προσφορά προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Για το σκοπό αυτό το σκοπό οι Σχολές ΩΜΕΓΑ σχεδίασαν, δημιούργησαν και προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου σε πετυχημένες ειδικότητες, που οδηγούν σε περιζήτητα επαγγέλματα.

Στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή, με άρτιες κτιριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις, οι Σχολές ΩΜΕΓΑ, προσφέρουν την πιο αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση που οδηγεί στην απόκτηση αναγνωρισμένου διπλώματος και σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, με την υποστήριξη και τις υποδομές επαγγελματικής αποκατάστασης που διαθέτουν οι Σχολές.

Αν ψάχνεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει, το ισχυρό όνομα των Σχολών ΩΜΕΓΑ σου εξασφαλίζει προοπτικές και ποιότητα στις σπουδές σου.

ιεκ-ΩΜΕΓΑ

Οι προσφερόμενες ειδικότητες αφορούν τους εξής τομείς σπουδών: Αεροπορικής Ακαδημίας, Ναυτιλίας, Αθλητισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας, Τεχνικών Επαγγελμάτων, Υγείας, Αισθητικής, Παιδαγωγικών, Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Οι Σχολές ΩΜΕΓΑ, έχουν καταξιωθεί ως η σωστή επιλογή στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής επιτυχίας των αποφοίτων τους. Σχολές ΩΜΕΓΑ. H σωστή επιλογή. Οι εγγραφές Σεπτεμβρίου συνεχίζονται.

Info: ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ: Πειραιάς: Άστιγγος 4, Πλ. Καραϊσκάκη, τηλ. 210 4122 888, Αθήνα: Σόλωνος 108, τηλ. 210 8733 888, Πάτρα: Αγ. Νικολάου 30 & Μαιζώνος, τηλ. 2610 877 777, www.omega.gr